Referenciák

Bakó Tímea (2015. november)

“Gerincsérvem miatt kerültem kapcsolatban Imrével. 2014 tavaszán nagyon rossz állapotba kerültem, ugyanis a jobboldalon az L4-L5 csigolyák között kitüremkedő sérvem olyan mértékben nyomta az ideget, hogy nem tudtam ülni, pedig irodai ülő munkát végzek és autóval közlekedem. Az irodai székemet lecseréltem térdeplő székre, az ágybetétet is lecseréltem, de még így sem tudtam aludni és a napomat csak erős fájdalomcsillapítóval tudtam végigcsinálni. Ami ennél is elszomorítóbb volt, hogy már nem tudtam röplabdázni, pedig korábban heti rendszerességgel tettem.

A vizsgálatokat követően, az idegsebész ajánlotta nekem Imrét. Az első kezelést követően már nem kellett több fájdalomcsillapítót bevennem és a rendszeres kezelésnek köszönhetően a nyár vége felé elkezdtem újra röplabdázni. Azóta is járok hozzá kezelésre, most már kéthetente és ennek köszönhetően nagyon jó kondícióban vagyok, nagyon jól bírom a napi 8-10 órányi ülőmunkát és már régen elajándékoztam a térdeplőszékemet.”

Renner Mónika (2015. október)

“Imre egy varázsló! Sokévi orvoshoz járkálás, ilyen-olyan kezelések után utolsó kétségbeesésemben estem be Imréhez. A dokim küldött ide, miután súlyos balesetem volt régebben, amiben eltört a nyaki és a háti gerincem is több helyen. Szörnyű fájdalmaim voltak, éjjel úgy elmerevedett a nyakam, hogy volt, hogy reggel nem tudtam megmozdulni, sőt levegőt sem venni. Nyakrögzítő, gyógytorna, krémek és tabletták tömkelegei stb. Kétségbeejtő volt az örökös fájdalom. 

Imre először kissé ijedten szemlélt, ebből arra gondoltam, hogy súlyos az esetem. Majd óvatosan hozzám látott. Később már kevésbé óvatosan, hiszen az izmaim, ízületeim kimozgatása, a nem túl kellemes pontnyomásos masszázs és a mindenféle aktív torna hamar gyors javulást hozott, amin a dokik nagyon megdöbbentek.  Szinte elmúlt a fájdalom, sőt olykor  tényleg nincs, így eltűnt vele a depresszió is, a kétségbeesés, a tehetetlenség. És jött újra az életerő, az életvidámság. Újra én voltam, ami nagyon jó érzés volt 🙂 Mellesleg így Imre terápiája után számos kupát nyertem még kedvenc sportágamban (országúti kerékpár).

Eleinte heti háromszor jártam, majd folyamatosan csökkentettük heti egy alkalomra, a munka miatt pedig jelenleg csak kéthetente tudok járni, de ez is elég. Nagyon ritkán jön csak elő a fájdalom, de a masszázs/torna nélkül tudom, hogy megint bemerevednék. A heti egy alkalom tökéletes fenntartó mennyiség.

Nagyon bízom Imre szakértelmében és a kissé fájdalmas pontnyomásos technikában, hiszen az életem adta vissza. Saját vendégeimmel pedig előszeretettel alkalmazzuk az Imrétől tanult tornagyakorlatokat. Jó látni az arcukon, amikor oldódik egy-egy izomgörcs, enyhül a fájdalom, és megkönnyebbülnek.

Ha jól számolom, Imrétől 2012 óta függök, de ezt Ő jobban tudja :-)”

Frisala Julianna (2 éve)

“Szakmabeliként is csak a legjobbakat tudom Dobi Imréről mondani! Végtelenül természetesen gyógyít.”

 

Egy Google-felhasználó (3 éve)

“Csontkovácsok között a legjobb! Mielőtt találkoztam volna vele, iszonyatos fájdalmaim voltak, ez ma már csak kellemetlen emlék. Meggyógyított, neki köszönhetem, hogy újra teljes életet élhetek.”

 

Egy Google-felhasználó (3 éve)

“Nagyon köszönök mindent! Újra embernek érzem magam.”

 

Egy Google-felhasználó (3 éve)

Évekig zsibbadt a bal karom, szerencsémre találkoztam most veled és egy masszázzsal meggyógyítottál. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

 

Egy Google-felhasználó (4 éve)

“Már az első kezelés is csodát tett, addig alig tudtam az ágyból is kikelni. Most már minden probléma nélkül mozgok, megérte a kezelés! Ilyen jó csontkováccsal még nem találkoztam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

 

Egy Google-felhasználó (4 éve)

“Azonnal fogadott a hátfájással, odafelé csak vonszoltam magam, hazafelé már egyenes háttal mentem. Köszönöm”

 

Egy Google-felhasználó (3 éve)

“Budapest legjobb csontkovácsa! Bátran ajánlom mindenkinek, velem csodát tett. 10 évnyi szenvedéstől szabadított meg.”

 

Egy Google-felhasználó (4 éve)

“Régen állandóan fájt a hátam. Amióta Ő segít, azóta nem fáj.”